lördag 1 oktober 2011

Jag saknar dig


Filmen som så många pratat om och som man sett att det skrivits om i tidningarna. Den går på bio nu. Och nu har jag äntligen sett den. Dom säger säger att filmen är dålig har inte förstått budskapet med filmen.

Jag älskar filmen rakt igenom. Och jag förstår att dessa två systrar gick igenom mycket i och med att göra denna film. Den är otrolig. Och jag vet inte hur många gånger under filmen som tårarna sprutade som fontäner ur ögonen på mig.

Det får en att tänka på min egna syster och mina barn och familj. Man ska vara otroligt rädd om det man har. Man vet aldrig när det kan ta slut. Jag försöker att ta tillvara på varje minut jag får med mina underbara barn och min sambo. Och det hoppas jag att alla andra gör med.

Har ni inte sett " Jag saknar dig ", se den nu på bio. Eller när den släpps på dvd. Den är verkligen sevärd. Men var beredd på att ha näsdukar tillhands eller servetter :).

1 kommentar:

Sara, mamma till tre små troll sa...

Tanken är att jag både ska träna och lägga om kosten, just nu har jag fullt upp med att sluta med cola drickandet ännu en gång *suck* men det går frammåt och jag är nere på en burk om dagen, sen försöker jag äta lite mindre kolhydrater och mer grönsaker. Har även börjat äta frukost igen och försöker äta på regelbundna tider. Idag tog jag trapporna åtta våningar istället för hissen och jag försöker gå omvägar för att få en extra promenad när jag ska någonstans så jag har börjat med små steg nu men ska så småning om köra hårdare med kosten och börja gå till gymmet igen.

Jag tror att delar av det här viktraset jag haft nu är vatten som lämnar kroppen efter graviditeten så snart går det nog trögt för mig med, det gjorde det ju sist jag började träna och det men lite stolt får man vara även om mycket kanske är just vatten :P